Mina hudvårdsprodukter @ Internatet

2014-03-26 07:47:00/Permalink/Mitt liv 2014/
Jag har länge funderat på att skriva ett inlägg om vilka hudvårdsprodukter jag använder. Som ni kanske vet använder jag inte smink, har endast gjort det en gång de senaste fyra åren. Men jag är ändå väldigt noga med att sköta min hy, så jag äger en del krämer. Är på skolan just nu där mitt utbud är begränsat till endast mina favoritprodukter, så får bli ett till inlägg där jag visar vilka produkter jag har hemma i framtiden.
 
Någonting jag är noggrann med när det gäller mina hudvårdsprodukter är att de inte får vara testade på djur, och ska vara miljövänliga. Eftersom jag är parfymallergisk försöker jag även undvika produkter med parfym i, och allra helst ekologiska produkter
 
 
LDB Vitalizing Peeling Sweet Sea & Silk har jag använt i snart tre år. Perfekt i duschen eller om man vill ha ansiktspeeling. Är Dermatologically tested, vilket innebär att produkten testats på människor istället för djur. 
 
Denna krämen köpte jag på en resa i somras, eftersom jag glömde min hudkräm hemma. Gör huden otroligt len! Har tyvärr aldirg hittat någon information om att purecare inte testats på djur, så troligen gör dem det... Rekommenderar inte denna produkten pågrund av det, annars är det en väldigt bra kräm! (som jag aldrig köper igen när den tar slut).
 
 
Åh, jag älskar Gunry! Köper alltid badskum, hårinpackning, baby servetter och tvål från Gunry. Produkterna är självklart inte testade på djur vilket är anledningen till att de används flitigt hemma hos mig (och för att det är bra kvalité). Ett perfekt bevis på att man inte behöver betala jättemycket för bra produkter, räcker gott med att faktiskt läsa innehållsförteckningen bara! 
 
Här måste jag erkänna att jag bara kör på gammal vana. Ingen aning om produkterna är ekologiska eller testade på djur för jag hittar ingen information om det. Mamma kör på det hemma så brukar sluta med att jag köper det till internatet också, dessutom är det billiga produkter vilket jag ärligt talat uppskattar. Dock har jag planer på att byta till bättre schampoo och balsam inom kort framtid som når upp till mina krav.
 
När det gäller ansiktsmasker har jag egentligen inga favoriter, använder många olika märken. Face food och Nivea är några av dem! 
 
Jag har som sagt mycket fler produkter hemma hos mamma, vill ni att jag ska göra ett blogginlägg om de produkterna också?

Kommentarer
Postat av: Ida och Amanda

Bra tips!
sv-tack!♡

2014-03-26 @ 12:18:30
URL: http://idaoamanda.blogg.se/
Postat av: Robyn

Jag älskar också Gunry! Speciellt hårinpackningen. Ja, varför inte göra ett till inlägg om dina hudvårdsprodukter. Det är intressant eftersom man får tips om olika märken och så vidare.
/R

Svar: Ja, tycker också det är kul att läsa. Då kommer det inlägget i helgen när jag är hos mamma :)
Louise

2014-03-26 @ 14:01:20
URL: http://fotoarkiv.blogg.se
Postat av: B R O W N S U G A R

Ja gör ett inlägg om de andra också :D kul att läsa!

Svar: Ja, tycker också det är kul att läsa. Då kommer det inlägget i helgen när jag är hos mamma :)
Louise

2014-03-26 @ 16:25:49
URL: http://www.brownsugar.blogg.se
Postat av: frida christina

Vilka bra produkter!

2014-03-26 @ 16:30:55
URL: http://fridachristinas.devote.se
Postat av: ida

Älskar hårinpackningen så sjukt bra. eller hur ?

Svar: Hårinpackningen är grymt bra! :)
Louise

2014-03-26 @ 17:33:12
URL: http://idaoamanda.blogg.se
Postat av: Sarah

Ja visste inte att den första fanns i peeling :O
Ja har den ba i lotion:)

Svar: Rekommenderas starkt som peeling!
Louise

2014-03-26 @ 18:19:13
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Emma Broberg

bra tips! :D ha en jättefin dag, kram. <3

2014-03-27 @ 10:09:18
URL: http://emmaex.blogg.se/
Postat av: Emilia

använder den ansiktsmasken från Nivea på bilden längst ner fast med honungs-"smak", tycker den är jättebra! :)

2014-03-30 @ 17:20:02
URL: http://emiliaflorence.blogg.se
Postat av: josefin

Gunrys slutprodukter är inte testade på djur MEN dom tillverkar inget själva så dom kan inte garantera att ingredienserna i produkterna inte är testade på djur...såklart finner vi dom inte heller på några listor över icke djurtestat!

2014-04-03 @ 12:51:32
URL: http://tejasmamma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback