När plugget bara växer...

2015-01-30 19:09:00/Permalink/Foto - Natur & landskap/Kommentarer (11)
 
Den senaste veckan har jag suttit uppe till drygt 23:00 - 00:00 och råpluggat. Det finns så mycket som måste göras hela tiden, vet inte riktigt hur jag ska hitta orken till det. På torsdagar går jag 10 - 16, 17-20 är det självstudier med UF-företaget och nästa vecka går jag 08 - 16, och därefter 17 - 20 med UF-företaget. Svårt att tänka när man har så mycket i huvudet...
 
Jag ligger efter i flera ämnen, och dessutom har jag några avslutade kurser som jag måste göra lite uppgifter på för att få upp betyget från F (fd. IG). En sak är säker, kommer bli jävligt skönt att få ta studenten, men samtidigt är jag hur stressad som helst över hur studenten närmar sig med stormsteg och livrädd att jag inte kommer hinna klart... 
 
Igår letade sig iallafall snön hit tillslut, så imorse var jag ute och fotograferade lite!

Before I die - 2015 to do list

2015-01-22 21:46:19/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (14)
 
Kommer spendera alla hjärtans dag med pojkvännen, ska donera blod i vår och röka cigarr på studenten för första gången. 
 
 
Ballongtur funderar jag på att boka lagom till studenten, vore så jävla kul! | Bada i en fontän var förra sommarens mål, men när vi väl kom iväg för att bada var fontänen avstängd, så det får bli nu i sommar istället! 
 
 
Hade samma mål om skräpmat förra året också, men det gick i skogen. Denna gången ska jag klara det! 
 
 
Jag har inte ens läst en bok hittils, så hög tid att börja läsa böcker om jag ska hinna det... 
 
Vad vill ni beta av på eran bucketlist 2014? :D 

Another day on the country

2015-01-21 19:12:33/Permalink/Foto - Natur & landskap/Kommentarer (12)
 
Snön letade sig som sagt äntligen hit, och skolan är så vacker när den är klädd i snö. Sista vintern här, tänk att jag tar studenten i sommar. Lämnar detta lilla rummet och dessa människor bakom mig och kastar mig ut i något helt främmande. I väntan på hundlektion hämtade jag in ett marsvin i klassrummet som bosatte sig i min mössa så länge. Han föddes '11, alltså min första termin på skolan och är lite av min favorit. 
 
Instagram

Djurfoto - Fiskmås

2015-01-20 22:29:33/Permalink/Foto - Macro/Kommentarer (4)
 
Trodde inte jag skulle få säga det denna vintern, men sitter och bloggar omvirad av min lammfilt och tittar ut på snön som faller. Så otroligt vackert. Det har regnat slask i några dagar men denna gången är det kramsnö som faktiskt lägger sig, så otroligt mysigt! Håller tummarna för att det stannar så. 
 
Åkte iväg och åt pizza med en kompis förut och missade bussen tillbaka till internatet. Strax över en timme senare kom äntligen bussen så det är verkligen skönt att vara inne i värmen igen! Dessutom är det tre månader med pojkvännen idag, otroligt vad fort tiden går! 

Underlater

2015-01-19 19:43:18/Permalink/Foto - Tama djur/Kommentarer (20)
 
Tillbaka på skolan igen och fick höra att det skedde lite skadegörelse på skolan i slutet av förra veckan. Någon har sågat ner grenar och lagt upp dem på en brandstege - det är väl oskyldigt, om det inte vore för att två av våra undelater skrämdes ihjäl av detta. Så tråkigt! 

Utarbetad

2015-01-18 15:29:30/Permalink/Mitt liv 2015/Kommentarer (7)
Hej!

Hoppas ni har haft en bra helg, själv har jag nästan uteslutet legat och sovit... Min sms konversation nedan (läskigt att jag är så utarbetad att jag behöver så mycket sömn) och två bilder från i veckan när jag hälsade på en vän med reptiler! 

Må gott! 

Duger dessa bilder till marknadsföring?

2015-01-17 17:24:43/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (5)
Jag såg precis att ingen av inläggen som skulle kommit upp i förrgår och igår kommit upp, lite trist men så är det! Idag skulle jag dock vilja ha eran hjälp, jag driver ett smyckesföretag som UF-företag i skolan och har som ansvar att fotografera produkterna till våran hemsida. Dessa två bilder har jag valt ut, tycker ni dem är bra? Någonting jag kan förbättra? Armbanden kommer kosta 30 kr/st och det kommer även finnas fler färger, samt ett annat upplägg på armband för dem med barn. Mer information kommer om detta vid intresse, är ni intresserade av att ev. köpa ett armband så kommentera.
 

Hundfoto: Cavalier King Charles Spaniel

2015-01-14 21:43:07/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (29)
 
Denna tiken var jag hundvakt åt mycket för två år sedan, tyvärr har jag ingen kontakt med ägaren längre. Hur som helst är detta några av mina absoluta favoritbilder på just hund. 
 
---
 
Inte heller jag kunde publicera inlägg förut, så detta blev lite sent. Better luck tomorrow! :)

Årsresumé 2014 (2)

2015-01-13 18:02:57/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (8)
Ursäkta att jag spridit ut årsresumén så mycket, här hittar ni del ett
 
April 

 
Strosade omkring på skolan och fotograferade, tog en promenad i leran i skogen och fotograferade porträtt med Toivo. Var sjuk mestadels av månaden och åkte med hög feber och förkyld upp till Hornborgasjön och fotograferade tranor och måsar, för att därefter åka till Skövde och umgås med bland annat polishunden på bild, innan vi tog oss vidare till Sjötorp för att slutligen anlända hos mina Gudföräldrar. Dagen efter vände jag hem, sedan är i stort sett resten av månaden svart, vid denna perioden tvivlade jag på att jag skulle överleva 2014 efter alla sjukdomar som tvingade sig på mig.
 
MAJ:
 
 
1:a maj demostration med Vänsterpartiet, var på Lillasyster's konsert med Toivo. Dessutom var det dags för min årskurs att ta studenten, jag går om ett år men fick hänga på ändå genom att fotografera hela alltet, otroligt roligt att åtminstone få vara en del av det! Några av dem såg lite fundersamma ut varför jag inte var ombytt till studentkläder, de hade visst missat att jag går om ett år... Så kan det gå när man hänger för mycket med sin gamla årskurs! :) Vi hade dessutom möte med förvaltningen för Naturbruksgymnasium i Västra Götaland angående våra nya läsårstider, och jag var med i tidningen över samma grej, tyvärr utan minsta resultat!
 
JUN:
 
 
Fotograferade porträttbilder med Elia ute på ängen, på skolans område och fotograferade eld.
 
Psyket kollapsar och jag åker in till psykakuten och kommer ut med tre olika sorters lugnande, som gör att jag blir totalt väck. Sover flera dygn i sträck och är inte medveten om omvärlden. Somnar ståendes vad jag än sysslar med och missar återigen en massa i skolan. Min älskade mormor insjuknade återigen och det såg väldigt kritiskt ut i några veckor men allting vände till slut. Jag blev antastad offentligt och fick lära mig den hårda vägen att samhället skiter inte bara i en, utan tycker också man förtjänar det. 

Valpfoto: Blandrastik

2015-01-12 16:49:00/Permalink/Foto - Tama djur/Kommentarer (15)
 
Förövrigt startade jag nyss upp ett nytt instagramkonto; vitmossafoto heter jag, följ mig gärna. Vad heter ni på instagram? :)

Hästfotografering: Arabsto

2015-01-11 21:53:01/Permalink/Foto - Tama djur/Kommentarer (13)
Satt och bläddrade igenom lite bilder och hittade denna hästen. Det är ett arabsto som är inackorderad i mina Gudföräldrars stall, sån snygging! 
 
 

Myser ner mig medans stormen når sitt kulmen

2015-01-10 19:21:37/Permalink/Foto - Natur & landskap/Kommentarer (13)
 
1. Orginal | 2. Redigerad 
 
Redigerar bilder och oroas över vindarnas tjut utanför fönstret. Det kommer nog bli en jävla storm inatt, så hoppas allmänheten håller sig inomhus. Denna bilden är lite överredigerad med flit, mest eftersom jag håller på att testa mig fram i olika redigeringsstilar. Kritik uppskattas! 

Slask

2015-01-09 20:29:48/Permalink/Foto - Övrigt/Kommentarer (9)
 
Så letade sig lite snö till Göteborg till slut, blötsnö som inte ens fick ligga i två timmar innan regnet kom och spolade iväg det mesta igen. Jag trotsade regnet i förhoppningen att istället kunna fotografera ett snöklätt ishav, men tji fick jag. Inte minsta lilla isfläck fanns och trots långa slutartider (utan stativ) fick jag inte till bilderna som jag hade önskat mig. 

4 månaders kattungar

2015-01-08 14:29:06/Permalink/Foto - Tama djur/Kommentarer (31)
 
Tre av bilderna på min pojkväns systers kattungar. Visst är dem bedårande? 

Packar undan julen

2015-01-07 15:01:40/Permalink/Foto - Högtider/Kommentarer (7)
 
I brist på annat att fördriva dagen med och energi (vilket är ovanligt nu för tiden) så packade jag ner alla jultomtar. Jag hittade två lådor till med tomtar som jag tyvärr missat att plocka upp, så nu har jag märkt alla lådor tydligt så jag vet vilka som innehåller tomtar tills nästa jul för att slippa mer missöden. Här är en samlingsbild på allt julpynt som var uppe i mitt rum i år, det fattas alltså en del. 
 
När plockar ni bort erat julpynt?

Redan ett nytt år!

2015-01-05 21:14:49/Permalink/Foto - Högtider/Kommentarer (23)
Livet springer förbi. Det är äntligen januari och ett nytt år, förutom att fira jul och jobba har jag spenderat en vecka hos pojkvännen för första gången, annars är det bara han som har varit hos mig (distansförhållande). Det var superkul att få se hur han bor, träffa hans trevliga familj, och se mig omkring i området och staden. 
 
Det blev en del bilder på hans systers kattungar, i och med att vi hoppade in som kattvakt över nyår. I övrigt har jag nästan inga bilder ifrån resan, jag lät kameran vila denna gången.