Månadssummering - Mars

2014-03-31 12:38:12/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (14)
Ny månad igen vilket innebär att det är dags att summera hur månaden har varit! 
 
Mars månad kickades igång med en 100 års fest uppe i Värmland, där vi firade mina Gudföräldrar. Min syster och jag umgicks hela helgen utan minsta tjafs för en gångsskull. Såhär fin dukning hade de ordnat, och en jäkla massa sprit! Väldigt händelselös månad med tanke på att jag låg däckad i magsjuka två veckor...
 
Jag åkte mule, fick dieselstopp i skogen första dagen och andra dagen dog hela fordonet så vi fick putta tillbaka mulen. Men säg den lycka som varar förevigt? ;-) Fick ansvar för pendlare av jouren efter en fest, var barnvakt åt Hanna, fotograferade lite för mycket blombilder, fick C på ett prov, firade in våren med att ta fram mina vårskor, testade att göra soppa, åkte till botaniska trädgården för att fotografera orkidéer och myste med syskonbarnen i vårsolen
 
Mina favoritbilder under mars månad:
 

I helgen blir det långresa

2014-03-30 09:59:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (15)
Har ni också en bucket list? Jag har 96 saker som återstår att göra, och drygt 30 saker finns redan på min done lista. Och snart är det äntligen dags att stryka ytterligare en punkt från min lista!
 
I helgen åker jag upp till Jukkasjärvi för att sova på ishotellet. Det blir en lång resa med många stopp, så vi startar resan redan på söndag morgon, med att åka på en hemlig resa påväg till Värmland. Blir spännande att se vad det blir, kul med överraskningar. Sedan sover vi över i Värmland hos mina Gudföräldrar, och åker därifrån till Stockholm där vi ska strosa omkring, äta middag hos en kusin och sedan sova i en övernattningslägenhet. På tisdags morgonen tar vi flyget upp till Jukkasjärvi för att sova där en natt. Redan på onsdags morgon åker vi tillbaka till Stockholm, därifrån till Värmland och därifrån till Göteborg. 
 
I ett hotell byggt av is ska jag sova på en isbädd, äta från istallrikar och dricka drinkar från isglas. Kan det bli mer häftigt än såhär? 
 
 

Nej älskade barn, jag är inte 43 år

2014-03-29 17:00:40/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (10)
 
Lägg märke till att orkidén ser ut att skratta eller visa tänderna! ;-)
 
Idag har jag hängt i sandlådan varvat med att gunga Ella & Wilma. Vi syskon tog en fika ute i vårsolen med mamma medans barnen sprang runt och lekte utomhus!  Även Liam var förbi en sväng med sin fader och passade på att fråga faster hur gammal jag egentligen är; "Är du... 43?" 
 
Drömde dessutom en jättekonstig bloggdröm. En tjej hade skrivit om min blogg och länkat, "Jag älskar att läsa vitmossas blogg även om den stundtals är väldigt..." minns inte fortsättningen men det var en förelämpning minns jag, haha! 

Vårblommor & Orkidéer

2014-03-28 14:40:57/Permalink/Foto - Blommor/Kommentarer (18)
 
Ytterligare blombilder ifrån Botaniska trädgården. Så mysigt att strosa omkring där och fotografera. 
 
Underbart med helg! Jag kom hem ovanligt tidigt idag så sitter och fixar med bilder. Drygt 200 bilder ska redigeras och brännas över på ett flertal skivor då de ska lämnas nästa helg. Dessutom har jag tusentals andra bilder som ska brännas över på skivor. Båda datorernas hårddiskar och båda minneskorten är fulla till bristningsgränsen, så det är verkligen dags att ta tag i det nu, även om det är trist att göra det när det är så vackert väder ute!

Smådjursfotografering

2014-03-27 19:07:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (10)
Äntligen torsdag! Började 09:10 med hundkunskap i två timmar, vi pratade om valpstadierna (0-12 veckors ålder) och såg på filmer på små valpar. Urmysigt! Därefter hade jag entréprenörskap som jag tillbringade i verkstaden och sågade till några klossar till vårat brädspel... Inte helt fel skoldag, slutade dessutom 13:20! Så jag tog en promenad till smådjursstallet och fotograferade kaninerna & marsvinen!
 

Tips på hur man fotograferar nyfödda lantbruksdjur

2014-03-27 10:13:08/Permalink/Foto - Tama djur/Kommentarer (6)
 
Finns det något mysigare än nyfödda lamm?  En viktig sak att tänka på när du fotograferar nyfödda djur är att vara väldigt försiktig, hälsa gärna på tackan (djurmamman) först så hon inte blir orolig. I detta fallet är lammen något dygn gamla och går i en egen box i själva inhägnaden med endast tackan. Gå aldrig in i den boxen, utan fotografera istället igenom gallret, för att inte stressa tackan som naturligtvis vill skydda sina lamm. Rör inte nyfödda lamm, men när de blir äldre och själva är kontaktsökande går det bra att peta på dem, räkna dock med att de kan bli lite rädda och springa iväg. Självklart ska du inte använda blixt.
 
När jag fotograferade dessa bilder så satte jag mig på golvet bredvid gallret och pratade lugnt med tackan. Sedan tog jag en bild, la ner kameran i knät och fortsatte prata. Sedan när hon slutat bry sig om mig eftersom jag inte försökte nå lammen eller kom in, så fotograferade jag resten av bilderna. 
 
Solnedgångsbilderna är helt oredigerade, tyckte de var finast så!

Mina hudvårdsprodukter @ Internatet

2014-03-26 07:47:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (9)
Jag har länge funderat på att skriva ett inlägg om vilka hudvårdsprodukter jag använder. Som ni kanske vet använder jag inte smink, har endast gjort det en gång de senaste fyra åren. Men jag är ändå väldigt noga med att sköta min hy, så jag äger en del krämer. Är på skolan just nu där mitt utbud är begränsat till endast mina favoritprodukter, så får bli ett till inlägg där jag visar vilka produkter jag har hemma i framtiden.
 
Någonting jag är noggrann med när det gäller mina hudvårdsprodukter är att de inte får vara testade på djur, och ska vara miljövänliga. Eftersom jag är parfymallergisk försöker jag även undvika produkter med parfym i, och allra helst ekologiska produkter
 
 
LDB Vitalizing Peeling Sweet Sea & Silk har jag använt i snart tre år. Perfekt i duschen eller om man vill ha ansiktspeeling. Är Dermatologically tested, vilket innebär att produkten testats på människor istället för djur. 
 
Denna krämen köpte jag på en resa i somras, eftersom jag glömde min hudkräm hemma. Gör huden otroligt len! Har tyvärr aldirg hittat någon information om att purecare inte testats på djur, så troligen gör dem det... Rekommenderar inte denna produkten pågrund av det, annars är det en väldigt bra kräm! (som jag aldrig köper igen när den tar slut).
 
 
Åh, jag älskar Gunry! Köper alltid badskum, hårinpackning, baby servetter och tvål från Gunry. Produkterna är självklart inte testade på djur vilket är anledningen till att de används flitigt hemma hos mig (och för att det är bra kvalité). Ett perfekt bevis på att man inte behöver betala jättemycket för bra produkter, räcker gott med att faktiskt läsa innehållsförteckningen bara! 
 
Här måste jag erkänna att jag bara kör på gammal vana. Ingen aning om produkterna är ekologiska eller testade på djur för jag hittar ingen information om det. Mamma kör på det hemma så brukar sluta med att jag köper det till internatet också, dessutom är det billiga produkter vilket jag ärligt talat uppskattar. Dock har jag planer på att byta till bättre schampoo och balsam inom kort framtid som når upp till mina krav.
 
När det gäller ansiktsmasker har jag egentligen inga favoriter, använder många olika märken. Face food och Nivea är några av dem! 
 
Jag har som sagt mycket fler produkter hemma hos mamma, vill ni att jag ska göra ett blogginlägg om de produkterna också?

Skitdag

2014-03-25 11:33:48/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (11)
Den här dagen går käpprätt åt helvete. Försover mig och lyckas dessutom missa bussen, så nu kommer jag en timme sent. Toppen. Är dessutom så jävla hungrig och måste duscha innan jag åker. Ja ja, det får gå på något sätt. Vad fan är poängen med att ha en skola dit det bara går bussar en gång i timmen?
 
 
Redigerar fler orkidébilder när jag hinner, tills dess får ni njuta av denna! En av de vanligaste orkidésorterna i Sverige. 

Botaniska Trädgården står i blom

2014-03-24 19:16:57/Permalink/Foto - Blommor/Kommentarer (11)
 
Botaniska trädgården i Göteborg står i blom just nu, finns så otroligt mycket fint att fotografera utomhus! Ena trädet står som ni ser redan i blom, hur ofta händer det i mars? Blev många bilder som jag är otroligt nöjd över, gick även in i växthusen och fotograferade orkidéer, så de kommer ni få se imorgon. 
 
 
Follow on Bloglovin

Bulgarisk linssoppa

2014-03-23 16:24:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (15)
Hej på er! Har ni också fantastiskt väder? Jag håller mig inne så jag inte blir sjuk igen, men solen skiner över Göteborg idag, otroligt härligt!
 
Igår lagade jag mitt livs första soppa. Jag har såklart lagat mat på hemkunskapen och massa gånger hemma, men just soppa har jag aldrig gjort själv hemma. Bulgarisk linssoppa, som smakade helt okej. Några missar, typ som att jag borde slängt i mer lök för det smakade bara linser, och mer ingridienser i soppan öht. Men resultatet får bli klart godkänt. Idag tänkte jag laga potatis & purjolökssoppa, men det får bli potatis och lövbiff istället. Inte fy skam det heller förstås. :) Brukar ni äta soppa ofta? Om ni vill får ni hemskt gärna tipsa om några goda soppor!
 
Är det någonting jag aldrig ska bli är det matfotograf, så oroa er icke. ;-)
 
Nu är det dags att besvara alla era fantastiska kommentarer!

Magsjuka.

2014-03-18 13:33:23/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (17)
Hoppas allting är bra med er? Själv har jag åkt på magsjuka så hela livet har stannat upp.
 

Hanna's 7 års kalas

2014-03-15 19:07:00/Permalink/Foto - Högtider/Kommentarer (23)

 
Den fina barbietårtan har min storasyster bakat!
 
Dagens kalas kan bäst sammanfattas med ordet högljutt. Men på barnkalas får det lov att vara lite stökigt tycker jag. Hanna verkade nöjd och det är huvudsaken! :) 

Barnkalas

2014-03-15 12:04:43/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (10)
 
Nu ska jag iväg på barnkalas, Hanna har fyllt sju år så dags att fira lillan!
 
Är det bara för mig det inte fungerar att publicera inläggen när jag vill? Blir galen... 

Fredag

2014-03-14 12:40:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (17)
Den 22:a mars åker jag och Toivo upp och ser på Raubtier tillsammans. Jag har varit på en del konserter, men ingen med ett liknande band så det här blir intressant. Egentligen finns det bara två låtar jag älskar med Raubtier så det är lite otippat att jag ska på deras konsert. 
 
 
Samtidigt går det att köpa biljetter till Lars Winnerbäck nu och han är jag lite sugen på att se live. Idag släpptes även information om att även Melissa Horn kommer till Göteborg i augusti. Hennes låtar är helt fantastiska så det är ett måste i sommar att se henne live. 
 
 
F.ö tog jag en kort promenad och fotograferade vårblommor idag igen, denna gången lekte jag lite med hur jag beskärde bilderna för att det inte ska bli typiska blombilder. 

Vårtecken - Knoppar

2014-03-13 12:23:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (17)
 
Ska jag vara ärlig? Jag saknar dig. Jag saknar att gå långpromenader med dig och skämta om allting, jag saknar att kunna diskutera med dig. Det som gör ondast är att du överhuvudtaget inte hör av dig, att du inte kollar om jag är okej eller försöker ta upp kontakten med mig igen.
 
Det svider att du som kallade dig min bästa vän inte har mage att bryta kontakten med mig, utan låter det rinna ut i sanden. Det gör mig så jävla ledsen, och just idag orkar jag inte dölja det lika bra. Jag saknar dig. Det som gör ondast är inte att du vände mig ryggen, det är det faktumet att du inte ens kunde säga att något var fel. 
 
Vi var vänner i nästan tio år, och du kan inte ens förmå dig till att stanna och hälsa på mig, svara på mina sms eller ens bryta kontakten med mig. Du är ingenting i mina ögon efter det här och jag förstår inte varför du vänder din enda nära vän ryggen för att umgås med någon som uppenbarligen bara är vän med dig när hon själv känner för det. Så jag hoppas hon är värd det, för du är inte värd att jaga runt. Ens bästa vän slutar inte svara när man hör av sig och byter hemnummer utan att säga till.
 
Ärligt talat, Johanna? Efter tio år kan du inte ens förmå dig att göra annat än att vara borta en dag? Du kan inte ens förmå dig till att svara på facebook eller läsa mina meddelanden? I didn't lose my best friend, I realized that I never had one in you. 

Klotterborttagning pågår

2014-03-13 06:12:00/Permalink/Foto - Arkitektur/Kommentarer (4)
Det är sånt fantastiskt vårväder ute nu! Jag mår fortfarande förjävligt så kan inte påstå att jag kan njuta så mycket. Idag tog jag mig dock i kragen och tog tre korta promenader. Dessutom satt jag ute i solen på förmiddagen en liten stund. Jag har fortfarande vinterjacka på mig eftersom jag är väldigt frusen och dessutom sjuk, men var tvungen att knäppa upp den på powerwalken för att det blev för varmt. 
 
Bild: Klotter borttagning
 
Vad anser ni om att klottra?

Personligen älskar jag klotter så länge det är utfört på ett snyggt sätt och är väldigt välgjort, tillexempel symboler och figurer. Klottret på bilden tycker jag tillexempel är grymt onödigt och rent ut sagt fult. Något av det värsta man kan klottra in måste vara "namn  namn"...
 
Så fort jag har energi har jag lovat mig själv att åka till Botaniska Trädgården. De har sin årliga orkidémässa nu, vilket jag absolut inte vill missa. Dessutom är det en tradition för mig att åka dit på våren och fotografera! 
 
Tidsinställt inlägg

Veckans tips - Cat Doorbell

2014-03-12 08:09:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (11)
Mina Gudföräldrar bor på landet och har en utekatt. De är dessutom väldigt nogranna med att katten ska komma in varje natt. På sommaren är det enklare att ha dörren öppen dagtid så katten kan gå in och ut, men vintertid är det svårare att märka om han vill komma in.
 
Så när jag hittade denna produkten kändes det som en perfekt present åt dem! Genom att använda Cat Doorbell slipper du skaffa en kattlucka, samtidigt kan du vara säker på att aldrig missa katten om den är utanför och väntar på att bli insläppt. Mina Gudföräldrar uppskattade verkligen presenten och det var många på 100 års festen som blev nyfikna och funderar på att köpa en likadan! Rekommenderas framför allt till er som bor i hus eller villa!
 
Såhär står det bland annat om produkten på Coolstuff:
"Du placerar en IR sensor där katten brukar vänta på att bli insläppt. När katten kommer dit ringer och blinkar din ringklocka och du går och öppnar." Du kan ställa in ljudsignalen på ringklockan själv.
 
 Det var första gången jag handlad med Coolstuff, men leveransen kom efter utlovad tid och det var enkelt att betala avgiften, så kommer absolut beställa därifrån igen!

Krokusar

2014-03-11 14:41:00/Permalink/Foto - Blommor/Kommentarer (23)
 
Många ur min klass sov på en strand igår kväll, och festade där. Jag stannade hemma med motiveringen att jag äger trots allt en säng. Ironiskt nog är det jag som vaknar upp krasslig och inte dem. 
 
 
Follow on Bloglovin

Vem är jag bakom denna bloggen?

2014-03-10 14:36:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (11)
Jag heter Louise och utbildar mig på gymnasienivå till djurvårdare, och bor på internat 1 ½ timme ifrån min mor. Det innebär att jag varvar att sitta i klassrummet med praktiska lektioner ute i herrgård- och lantbruksmiljö. Jag kan numera lägga tassbandage, utföra hälsoundersökningar på smådjur och innehar mycket kunskap om olika djurslag. I framtiden drömmer jag om att köpa en stor gård med olika djur och arbeta med dem på något sätt. 
 
När jag gick i grundskolan blev jag mobbad, utfryst och misshandlad. Idag har jag gjort comeback och lever mitt liv precis som jag vill det. Jag är stark och jag klarar allting jag vill klara, det gäller bara att jag har motivation för det. Bor för tillfället i Göteborg under helgerna men har aldrig känt mig som hemma här. Den enda platsen där jag känner mig hemma ligger uppe i Värmland hos mina Gudföräldrar. Jag planerar att flytta till samma stad så fort jag får möjlighet för det. 
 
 Malin, 32 år - Min storasyster
 Therese, 30 år - Min storasyster
 Niklas, 27 år - Min storebror 
 Daniel - Min storebror (vi har dock inte kontakt). 
 
 Hanna, 7 år - Min äldsta systerdotter
 Liam, 6 år - Min enda brorsson
 Ella, 4 år - Min systerdotter, (syster till Wilma)
 Wilma, 3 år - Ellas lillasyster 
 Alina, 1 år - Min brorsdotter 
 Sebastian - Min systers bonusbarn (Styvbror till Hanna)
 Natalie - Min systers bonusbarn (Styvsyster till Hanna)
 Snart nyfödd bebis, föds i maj... Småsyskon till Ella & Wilma! 
 
Mitt absolut största intresse är fotografering, och jag äger en Nikon D40 och en Nikon D5000. Som ni nog förstått älskar jag även djur, men spenderar också mycket tid framför internet. Förutom bloggen driver jag två forum, HBT iFokus och Bloggande iFokus. Det innebär att jag försöker hålla mig insatt i både bloggvärlden, men också HBTQ världen. Jag umgås med mina vänner dygnet runt och tittar gärna på sport, framförallt Ishockey. 
Follow on Bloglovin

Vårstädning

2014-03-10 07:28:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (6)
Är ni också uppe tidigt och vår storstädar era rum på eran studiedag? Nej ni har rätt, det är nog bara jag som gör sånt nu för tiden. Min årliga tradition skulle infalla idag, för nu känns det verkligen som vår i luften och mitt rum är löjligt dammigt och stökigt. Men tyvärr orkar jag inte, all energi är som bortblåst. 
 
 
Bild från igår när jag vädrade några klädesplagg. 
 
Jag plockade in mina vinterskor och passade på att ta fram våren och sommarnas skor. Totalt har jag åtta par vår/sommar skor... Lite överdrivet kanske... 
Follow on Bloglovin

Snödroppar - Före & Efter redigering

2014-03-09 18:00:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (25)
Jag är helt tom på energi, så jag har inte orkat gå ut och njuta av det fantastiska vädret någonting idag. I torsdags fick jag tillbaka provsvaren på mitt prov i entreprenörskap. Till saken hör att jag fortfarande är skoltrött och har extremt lite energi i övrigt pågrund av depressionen, så att överhuvudtaget genomföra provet var stort för mig. Det gick inte bra för mig. Jag var trött efter föreläsningen med RFSL precis innan (jag kan rabbla upp allt hon sa i sömnen), röksugen och allmänt stressad. Så jag stress skrev provet, tänkte att jag är redan körd så jag anstränger mig inte mer än vad jag behöver för att få ett E. 
 
Så kom provet tillbaka i torsdags, och så säger hon, "vet du Louise... Jag satte faktiskt ett C på dig, vilket placerar dig i den högre nivån av klassen." 
 
Så... Jag stressade igenom ett prov, trött, röksugen och med hjärnsläpp och fick ett C. Herregud. Jag har levt på det hela helgen! 
 
 
Före - Efter redigering. Denna gången överredigerade jag lite med flit, älskar resultatet! Vad tycker ni?
Follow on Bloglovin

10 saker du kanske inte visste om mig

2014-03-09 12:07:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (15)
10 saker du kanske inte visste om mig
Om ni känner mig IRL får ni hemskt gärna kommentera detta inlägg och säga om ni lärde er något nytt om mig! Oavsett om ni känner mig väl eller knappt alls. 
 
1. Jag har svåra ätstörningar. Äter ungefär fem till tre gånger i veckan
2. När jag sökte läkarvård för ätstörningarna sa dem att jag ser för frisk (tjock) ut för att få vård
3. Jag svimmar regelbundet, och kan ramla ihop när som helst pga ätstörningarna
4. Åkte fast för skadegörelse på min skola i höstas. Vi får betala för det och fick en månads avstängning.
5. Min skola har skrivit ut mig från internatet fyra gånger, men gett mig en till chans varje gång innan de hunnit skicka hem brevet 
6. Jag är livrädd för häxor. På riktigt alltså.
7. Det bästa förhållandet i mitt liv var tillsammans med en missbrukare och alkoholist 
8. Jag har jättedåligt självförtroende.
9. Jag känner folk i bland annat AFA och Anonymous, plus ledaren i ett stort kriminellt nätverk (och fd. ledaren av en av de största AFA i Sverige)
10. Är parfymallergisk 
 
 
 
Follow on Bloglovin

Nu är våren här

2014-03-08 20:03:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (16)
Åh vad skönt det är med lördag! Tycker dock fortfarande att det känns som fredag... Idag har vi Hanna på besök några timmar, så redigerat bilder från fotorundan tidigare och tittat på barnkanalen. Nu ska vi titta på Melodifestivalen tillsammans däremot, mysigt. 
 
Ibland är det bra enkelt att vara moster, det är så roligt när de börjar bli lite äldre och man inte behöver ha stenkoll på dem varje minut. Dock älskar jag åldern när de vill utforska allt också. Det roligaste med Hanna är att hon är äldst, så jag har följt hennes uppväxt i sju år! Så alla stadier hon varit igenom kan jag känna igen på de andra syskonbarnen. 
 
 
 
Follow on Bloglovin

Tio saker du följer på Facebook

2014-03-08 14:38:41/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (3)
Vilka tio saker följer ni på facebook? Jag utmanar alla som läser detta att göra ett eget blogginlägg med 10 saker ni följer på facebook! Berätta sedan i min blogg att ni har hakat på. Inte bloggar, utan mer företag och föreningar.
 
Jag följer:

Revolutionära Fronten - Politisk organisation
 
Antifascist Memes (AFA) - Politisk organisation
 

WWF - Världsnaturfonden som informerar regelbundet om naturvårdsarbeten.
 
Greenpeace informerar om allting som händer i Sverige.
 
 
Statism Is Slavery - Motståndsrörelse mot regeringar 
 
 
The relationship quotes. (citat om förhållanden) - Underhållning
 
Teen facts - Underhållning. Kloka citat som beskriver oss ungdomar väldigt bra. 
 
Anonymous - "We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us."
 
 Sticky Fingers - Min favoritkrog. 
 
Amnesty - Människorättorganisation som kämpar för mänskliga rättigheter

Mänsklighetens Barbie och Ken

2014-03-07 18:41:00/Permalink/Debattinlägg/Kommentarer (7)
2012 gick Justin Jedlica ut för första gången och berättade att han har gjort 90 skönhetsoperationer. Den unga mannens slutmål är att se ut som barbiedockan "Ken" och han har lagt miljoner på operationerna. Idag är han 33 år gammal och har genomgått 145 skönhetsoperationer sedan han var 18 år gammal.
 
Justin skapade sitt eget implantat när det inte fanns något som passade honom, och han anser att bli kallad för "Ken"-dockan är en komplimang. 
 
Men Justin är inte den enda som har dockorna som ideal. Valeria Lukyanova, 23 år gammal har skönhetsopererat sig till en exakt kopia av Barbie. När de båda träffades 2013 blev det istället bråk, och Justin anklagade henne för att använda samma metod som dragqueens. Valeria å andra sidan slog tillbaka med att hon gjort en operation, betyligt färre än Justin. 
 
Valerias facebook sida.
 
Vad tycker du om detta ämnet? Hade du själv kunnat skönhetsoperera dig?
 
Psst...
Följ min blogg med Bloglovin

Katt | Busbilder

2014-03-07 09:28:00/Permalink/Foto - Tama djur/Kommentarer (15)
 
Älskade katt.  
 
Vilken kväll det var igår, haha. Slutade med att jag fick ansvar för två pendlare som stannade över natten, trots att pendlare inte får det. Ibland löser sig allt så grymt bra. 
 
Tidsinställt inlägg. 

100 års festen - bildbomb del 2

2014-03-06 16:33:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (4)
 
Vi blev serverade plockmat, kött, sallad, potatisgratäng mfl. 
 
Mycket alkohol blev det under middagen varvat med alla långa tal.
 
 Det här vinet drack jag till middagen, rekommenderas inte alls!
 
 
Det här är nog alla bilder jag har som inte är på gästerna, och de bilderna kommer inte att komma upp på bloggen. 

Produktfoto | Åkt mule

2014-03-06 09:13:15/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (3)
Produktbild.
 
Emilia & jag har kört mule i skogen de två senaste dagarna. ;-) Vi hämtade granris åt kaninerna och lämnade ensilageplast åt stallet. Första dagen när vi hämtade granris så fick vi dieselstopp, och igår dog någon koppling när vi skulle starta för att köra tillbaka. Så vi fick putta mulen tillbaka med hjälp av personalen. 
 
Det här är förövrigt en mule. Galet dyra fordon, 150 000 kostar ena modellen t.ex! 

100 års fest - dukning

2014-03-03 13:07:00/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (6)
 
Mina gudföräldrar hyrde en stor lokal i centrum. Vi hade som ni ser bordsplacering vilket innebar att jag hamnade bland mina kusiner. Blev lite långtråkigt eftersom alla är flera år äldre än mig och vi har aldrig haft någon kontakt eller överhuvudtaget träffats mer än någon gång per år. 
 

Hemma i Göteborg igen

2014-03-02 18:23:22/Permalink/Mitt liv 2014/Kommentarer (14)
Igår morse åkte jag upp och firade mina Gudföräldrars gemensamma 50 års fest, med min storasyster och morsan. Blev en jättemysig dag med resturang besök och lite strosande i affärerna. Jag kom hem med denna duschcremen som kostade 25-30 kr. Insåg inte förren efteråt att jag hade tjänat mer på att köpa två, de brukar ju ligga på runt 70 kronor. 
 
 
Det var väldigt trevligt, blev en del sprit för mig så är tacksam över att jag inte får baksmälla. Vi lämnade festen vid fyra inatt, själva festen tog dock slut några timmar innan vi kände oss färdiga för att gå, haha... Så kan det gå! Jag bröt mot en av de största fyllereglerna; inte blanda olika alkoholalternativ, och drack vodka, whiskey, öl, champagne och vin under kvällen. 
 
Jag precis innan avfärd!