Tillbaka efter en lång paus

2014-01-24 15:27:00/Permalink/Mitt liv 2013/
Tänk vad fort livet springer förbi en. Det är redan i slutet av januari och jag har inte engagerat mig i bloggen på flera månader. Det har varit ett kapitel i mitt liv jag inte hunnit prioriterat, men jag saknar att blogga så jag tänkte sätta igång igen. 
 
Jag kom tillbaka till skolan efter ett års paus och flyttade tillbaka in på internatet. Började umgås med tre jätte trevliga killar i min nya klass och jag är så otroligt glad över det, för idag är dem tre av mina närmsta vänner. Tyvärr kan man uppfatta mig som väldigt bitchig IRL, jag säger vad jag tycker och tänker, och jag lindar oftast inte in mina ord mycket. Jag är en bitch, men om man bryr sig tillräckligt om att lära känna mig och behandlar mig rättvist så är jag en väldigt trevlig tjej. Det glädjer mig faktiskt att grabbarna tog sig den tiden att lära känna mig.  Jag behövde det som mest när jag stod där vilsen i en ny klass med människor jag aldrig pratat med.
 
En av killarna tog mitt hjärta lite extra, och trots att det numera gått tre månader så känner jag mig lika nyförälskad ännu.   Känslan av att få ha honom i mina armar är oslagbar, även om vi inte är ett par. När jag och Elias gjorde slut, i samband med att jag slutade blogga, så hade jag inga planer på att kasta mig in i ett förhållande. Ändå sov grabben hos mig varje natt och gav mig omtanken och närheten jag skrikit efter alldeles för länge. 
 
Mina höstkvällar bestod av att umgås med mina vänner från min förra klass, mestadels Hanna, Elin och Erika - och det har varit många roliga stunder. Promenader, långa pratstunder med tedrickande i stugorna och bilturer. Men kvällarna bestod också av att umgås med Jonathan och Toivo (två av killarna jag nämner ovan) - och självklart mycket mysande med den tredje, men han håller jag fortfarande lite mystisk. Det var en trevlig höst helt enkelt och jag börjar sakta men säkert trivas i den nya klassen, även om jag fortfarande inte tänker på mig som en del av klassen. Jag vet inte om jag någonsin kommer att göra det. Sedan var det dags för julfirande med familjen, och på juldagen fortsatte jag julfirandet på krogen med Erika och Sara. Nyår spenderades också på krogen med Natalie och Sara. Ja, precis som ni hör är mina nykterhetsdagar förbi, tre månader blev det nykter vilket jag är väldigt stolt över! Tanken var aldrig att bli nykterist utan att just ha några vita månader. 
 
2013 fick en tuff början då min älskade mormor tyvärr blev väldigt sjuk. Läget är under kontroll och hon är så gott som frisk idag, men det är aldrig kul när äldre blir sjuka. 
 
Jag hoppas ni har haft det lika bra som jag och ser fram emot att följa min vardag återigen! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen tillbaka!

Svar: Tack så mycket!
Louise

2014-01-24 @ 20:40:17
URL: http://ikaaan.blogg.se
Postat av: Tess

Välkommen tillbaka får man väl skriva då :)

Svar: Tack så mycket.
Louise

2014-01-24 @ 21:44:54
URL: http://tessvonolsson.blogg.se
Postat av: Kimmey ~ Kung varje dag

Fin bild!

Svar: Tack! :)
Louise

2014-01-24 @ 22:33:23
URL: http://bimbolie.blogg.se
Postat av: Elisabet

härligt!

2014-01-25 @ 00:25:43
URL: http://elisabetolinder.se/
Postat av: Kelly

Vilken fin bild <3

Svar: Åh tack!
Louise

2014-01-25 @ 08:13:52
URL: http://kawaii-tjejen.se
Postat av: Rokkugal

Så söööööööööööt!!

2014-01-25 @ 08:13:59
URL: http://wronginalltherightways.blogg.se
Postat av: Pauline

kul :)

2014-01-25 @ 13:27:16
URL: http://lillafrokenhurtig.se
Postat av: hanna

Välkommen tillbaka till bloggvärlden! ;) Och himla spännande med den där förälskelsen alltså :)

Svar: Åh tack så mycket! :)
Louise

2014-01-26 @ 19:28:03
URL: http://fruedholm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback