Vad vill du se efter valet? Död eller framtidshopp?

2014-02-23 17:40:00/Permalink/Mitt liv 2014/
 AFA säger det tydligt; "vi kräver inte att du gör likadant, men vi kräver att du inte är en liten lort." 
 
Innan ni fördömer våldet, titta på de vars ryggar ni backar genom att rösta på SD. Kom ihåg att deras händer inte är rena, kom ihåg vilket våld de står bakom och se igenom deras lögner om ett bättre Sverige och fundera på vad ni ska berätta för era barn och barnbarn när de växer upp. 
 
Kom ihåg att SD är ett främlingsfientligt parti, och att deras väl valda ord inte kan sudda ut det. I deras ögon är Sverige vänner människor som fortfarande inte tycker alla människor har lika stor rätt att leva. Det finns för många händelser där de valt att öppet smutskasta invandrare (och låtsas ta avstånd till det när det läcker ut i media) och förvridigt fakta till sin egen fördel. SD och SD-sympatisörerna är inte heller fredliga under demostrationer, som de gärna ger skenet av. Det är dags att sluta blunda och våga öppna våra ögon. 
 
Ni är inte kristna, ni är inte muslimer och ni är inte sverigedemokrater, i grund och botten är nämligen vi alla människor. Så vad ger er rätten att bestämma över liv och död? Vad ger er rätten att bestämma vilka människor som ska få leva? Hade det varit lika roligt om det var era liv som stod på spel?
 
Ingen kräver att du ska ta diskussionen med nazisten. Ingen kräver att du ska stå på demostrationen, varken längst fram eller delta. Vi kräver att du granskar partiets ståndpunkter och tänker längre än vad politikerna vill tala. Hitler hade tyskarnas stöd - och 2014 står människor i Sverige redo att låta nazisterna vinna ett val igen, och kämpar för det. Ni röstar inte på ett parti som vill minska invandringen tillfälligt, som vill hjälpa Sverige att växa, ni röstar på ett bakåtsträvande parti där partiledaren öppet säger att han inte vill se gränsen öppnas någonsin igen för uppenbarligen fungerar det inte. Ni röstar på ett parti som hellre skickar hem HBTQ-människor åt en säker död, än ett parti som engagerar sig i vårat samhälle. Istället för att rösta på ett parti som ser framtiden så röstar ni på ett part som vill ta några steg bakåt. 

Kommentarer
Postat av: Bibi

Så sant! blir så förbannad när man vet att SD har blivit ett större parti, dom vill stänga dörrarna till såna som min mamma och pappa som blev torterade och fängslade för att dom inte höll med Saddam Hussein. Det är hemskt att läsa folks åsikter om invandrare då jag själv är det, du kan va svart, blå rosa, muslim eller kristen, vi alla är lika värda. Bra inlägg!

2014-02-24 @ 03:28:01
URL: http://solus.blogg.se/
Postat av: Sandra Katarina, 25 årig tvåbarnsmamma!

Skulle aldrig kunna rösta på SD..fy!!!

Svar: Inte jag heller (obviously). Fyfan!
Louise

2014-02-24 @ 09:38:42
URL: http://sandrakatarinas.blogg.se
Postat av: Annster

Minst sagt :)

2014-02-24 @ 12:07:42
URL: http://annster.se
Postat av: Denise

"Ni röstar på ett bakåtsträvande parti där partiledaren öppet säger att han inte vill se gränsen öppnas någonsin igen" - Skulle jättegärna vilja ha en källa på att han sagt så, vart och när han har sagt det. Om du har det :)

Tack på förhand! :)

Svar: Almedalveckan 2012 om jag inte minns fel, direktsänd debatt där han sa att han inte kan tänka sig att öppna gränserna igen. Vill du ha direktcitatet får du leta upp det själv.
Louise

2014-02-24 @ 21:18:55
URL: http://grumpy.blogg.se
Postat av: Jessica Högberg

Du har rätt i allt du skriver men tyvärr låter deras partiprogram (på ytan) inte alls så. Har du läst det? Dom är vältaliga och har skrivit ett luddigt program... Fy!

Svar: Ja, jag har läst deras partiprogram. Därför är det viktigt att vi som ser igenom lögnerna faktiskt vågar blotta sanningen.
Louise

2014-02-26 @ 08:06:43
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Gahh! Jag ser inte ditt svar!!

2014-02-26 @ 19:36:21
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback